Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Κάλεσμα στην Απεργία της 20 Μαΐου 2010

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ Ν.Α. ΧΙΟΥ

19/5/2010
Συνάδελφοι ,

Καθημερινά ακούμε και βιώνουμε την καταιγίδα των μέτρων της κυβέρνησης που αποφασίζει και εφαρμόζει, και που είναι κάθε μέρα χειρότερα και σκληρότερα για μας.

Προσπαθώντας να καταφέρουμε να περισώσουμε ζωές, εργασία και αξιοπρέπεια, το Δ.Σ. του Συλλόγου είχε ζητήσει από το Νομάρχη και το Νομαρχιακό Συμβούλιο και από τους βουλευτές του Νομού ενημέρωση για τις θέσεις και απόψεις τους για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ, καθώς επίσης να γνωρίσουν και να μεταφέρουν τις δικές μας απόψεις ως εργαζομένων και ως μελών της τοπικής κοινωνίας.

Ο ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ από το λίγο χρόνο που κυκλοφόρησε σαν σχέδιο νόμου έχει γίνει γνωστό και κατανοητό από όλους μας ότι αλλάζει ζωές , εργασιακές σχέσεις , οικογενειακό προγραμματισμό με ότι μπορεί να σημαίνει αυτό για μας.

Μας γνωστοποιήθηκε από τον Πρόεδρο του Ν.Σ. ότι θα υπάρξει μια ενημέρωση την Παρασκευή, 21/5/2010, και ώρα 12 το μεσημέρι στην αίθουσα του Ν.Σ. για το Διοικητικό Συμβούλιο και τους προϊσταμένους των Υπηρεσιών .

Το Διοικητικό Συμβούλιο

(Α) Θεωρώντας ότι η ενημέρωση αυτή αφορά όλους μας

Καλεί

όλους τους συναδέλφους να παραστούν στην Νομαρχία

την Παρασκευή στις 21/5/2010 και ώρα 12 το μεσημέρι.


Β) Σας καλούμε να στηρίξετε με τη συμμετοχή σας την 24ωρη απεργία στις 20 Μάη , ημέρα Πέμπτη που διοργανώνει η ΑΔΕΔΥ –ΓΣΕΕ ,

Για να Καταδικάσουμε τα αντιλαϊκά μέτρα , το νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που κατατέθηκε καθώς και το νομοσχέδιο για τον ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ

Για να υπερασπιστούμε το δικαίωμα στη δουλειά και στη ζωή

Το Διοικητικό Συμβούλιο



Δεν υπάρχουν σχόλια: